Uslovi Korišćenja

Dobrodošli na Fokuz.me! Korišćenjem našeg sajta, prihvatate sledeće Uslove Korišćenja. Molimo vas da ih pažljivo pročitate. Ako se ne slažete sa bilo kojim delom ovih uslova, molimo vas da ne koristite naš sajt.

1. Prihvaćanje Uslova

Korišćenjem sajta Fokuz.me, izjavljujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove Uslove Korišćenja i našu Politiku Privatnosti. Ovi uslovi predstavljaju obavezujući ugovor između vas i Fokuz.me.

2. Usluge

Fokuz.me je platforma za online upoznavanje koja omogućava korisnicima da kreiraju profile, pretražuju druge korisnike i komuniciraju sa potencijalnim partnerima. Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku i bez prethodnog obaveštenja izmenimo, ograničimo ili ukinemo bilo koji deo naših usluga.

3. Korišćenje Sajta

  • Korisnici moraju imati najmanje 18 godina da bi koristili Fokuz.me.
  • Prilikom kreiranja naloga, potrebno je da pružite tačne i istinite informacije. Korisnici su odgovorni za ažuriranje svojih informacija i održavanje sigurnosti svog naloga.
  • Zabranjeno je korišćenje sajta u nezakonite svrhe, uključujući, ali ne ograničavajući se na prevaru, lažno predstavljanje, uznemiravanje ili distribuciju neprimerenog sadržaja.

4. Korisnički Nalog

  • Vi ste odgovorni za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu.
  • Preporučujemo da koristite jaku lozinku i da je redovno menjate.
  • Ako primetite bilo kakvu neovlašćenu aktivnost na vašem nalogu, odmah nas obavestite.

5. Privatnost

Vaša privatnost nam je važna. Svi lični podaci koje pružite koriste se u skladu sa našom Politikom Privatnosti. Korišćenjem našeg sajta, pristajete na prikupljanje i korišćenje vaših podataka u skladu sa našom politikom.

6. Intelektualna Svojina

Sav sadržaj na Fokuz.me, uključujući tekst, slike, logotipe, i dizajn, zaštićen je autorskim pravima i drugim zakonima o intelektualnoj svojini. Zabranjeno je kopiranje, distribucija, modifikacija ili reprodukcija bilo kojeg dela sajta bez naše izričite saglasnosti.

7. Odgovornost

Fokuz.me ne garantuje tačnost, potpunost ili pouzdanost informacija koje pružaju korisnici. Korisnici koriste sajt na sopstvenu odgovornost. Mi ne preuzimamo odgovornost za bilo kakve direktne, indirektne, slučajne, posebne ili posledične štete koje mogu proisteći iz korišćenja sajta.

8. Prekid i Otkazivanje

Fokuz.me zadržava pravo da, po sopstvenom nahođenju, ukine ili suspenduje vaš nalog u bilo kom trenutku, bez obaveštenja, ako smatramo da ste prekršili ove Uslove Korišćenja ili da vaše ponašanje šteti našem sajtu ili zajednici.

9. Izmene Uslova

Zadržavamo pravo da u bilo kom trenutku izmenimo ove Uslove Korišćenja. Sve izmene će biti objavljene na ovoj stranici, a vaša dalja upotreba sajta nakon izmena podrazumeva prihvatanje tih izmena. Preporučujemo da povremeno proveravate ovu stranicu radi ažuriranja.

10. Pravo i Nadležnost

Ovi Uslovi Korišćenja regulisani su zakonima [Republike Srbije]. Sve sporove koji proisteknu iz ili u vezi sa ovim uslovima rešiće nadležni sudovi [Republike Srbije].

Kontakt

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi sa ovim Uslovima Korišćenja, slobodno nas kontaktirajte na: [kontakt@fokuz.me].

Poslednje ažuriranje: [27/08/2024]

O NAMA

Smuvaj.me je online platforma koja povezuje ljude koji traže prijateljstvo, ljubav ili ozbiljnu vezu.

KATEGORIJE

COPYRIGHT© 2024 SMUVAJ.ME

0